Køkkenrenoveringog -montering​ tilbydes lige her

Drømmer du om at foretage en køkkenrenovering? Eller mangler du hjælp til montering af nye køkkenlåger? Så kan du med fordel kontakte Tømrer Anders ApS for professionel hjælp. Jeg er en dygtig tømrer med mere end 30 års erfaring i branchen, hvilket gør mig i stand til at løse både store og små opgaver.

Jeg servicerer primært kunder fra Ringsted, Sorø og Køge, men jeg kommer også gerne uden for disse områder. Hvis du mangler hjælp til opsætning af køkken eller renovering af køkken, bør du med andre ord ikke være tilbageholdende med at kontakte mig for kompetent hjælp.

Køkkenet spiller en større og større rolle i boligen. Her samles familie og venner, når der skal kokkereres og spises, samt når der skal tales om hverdagens oplevelser. Det er derfor vigtigt, at man indretter køkkenet, så familien får mest muligt ud af det store hyggerum. Grundet min store erfaring på området kan jeg finde en løsning, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

Stor erfaring med køkkenrenovering

Jeg har stor erfaring med køkkenopsætning samt køkkenrenovering, og derfor kan jeg varetage enhver opgave på området. Uanset om der er tale om en større eller mindre opgave, så kan du med andre ord trygt lade mig være din kommende samarbejdspartner.

Jeg giver desuden altid gerne gode råd og tips, når det kommer til valg af materialer, funktionalitet og stil. Det kan være, at du ønsker en billig løsning og har brug for rådgivning omkring, hvordan du på bedst mulig vis kan friske køkkenet op, eller det kan være, at du drømmer om et stort køkkenalrum.

I dagens Danmark er køkkener mere åbne, ligesom det er vigtigt at kigge på boligens andre rum og stilarter, når man skal vælge nyt køkken eller en køkkenrenovering.

Jeg tilbyder opsætning og renovering af køkken for private og erhvervskunder, så du bør ikke tøve med at ringe eller skrive, hvis jeg skal komme og hjælpe dig.​

Samarbejde med Danmarks førende køkkenleverandører

Mit samarbejde med flere af Danmarks førende leverandører af køkkener betyder, at jeg følger udviklingen af køkkentrends. 

Derfor får du en kompetent og professionel rådgivning, når du skal realisere dit drømmekøkken.Uanset hvor langt du er i beslutningsprocessen, så har jeg en række gode tips og kompetent vejledning, så du kan finde den bedst mulige løsning.

Jeg tilbyder køkkenrenovering og -montering af køkken fra blandt andet:​​​

  • Aubo
  • Ikea​
  • KVIK køkkener
  • Invita
  • Svane​

Uanset hvilken løsning jeg skal lave hos dig, så kan du forvente, at jeg altid anvender materialer fra anerkendte leverandører. Derved er du garanteret løsninger af høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden.

Hvad koster montering af køkken?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad køkkenmontering koster, da det varierer fra opgave til opgave. Mine priser afhænger blandt andet af, om du allerede selv har været ude at købe køkkenet, og jeg blot skal sætte det op, eller om jeg også skal stå for indkøb af køkken.

Uanset hvad dine ønsker og behov er, så løser jeg dog altid gerne opgaven for dig på professionel vis. Derudover kan du være sikker på, at jeg altid gør mit bedste for at finde den billigste pris som muligt til dine behov. Hos mig kan du med andre ord være sikker på at få mest muligt for pengene, uanset hvilken opgave jeg skal varetage.

Kontakt mig, og modtag et godt tilbud på køkkenrenovering

Ønsker du en konkret pris på køkkenopsætning eller køkkenrenovering, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg står altid klar til at sammensætte et godt tilbud og fortælle dig nærmere om dine muligheder.

Du kan ringe til mig på telefon: 22 86 10 46 eller sende en e-mail til: toemreranders@hotmail.com, så hører du fra mig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at komme godt i mål med dine køkkendrømme.​

Vil du ha' et godt tilbud?

Beskriv hvad du ønsker hjælp til, så jeg kan rådgive dig og give et tilbud på din opgave.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få et tilbud på mit tømrer,- og snedkerarbejde

Jeg giver et gratis tilbud 

Firmainfo​

Tømrer Anders ApS

Gyrstinge Bygade 82
​4100 Ringsted

Tlf.: 22 86 10 46

E.mail: toemreranders@hotmail.com

CVR: 38320947