Køkkenrenovering og -montering​

​Køkkenet spiller en større og større rolle i boligen. Her samles familie og venner, når der skal kokkereres og spises. Det er derfor vigtigt, at man indretter køkkenet, så familien får mest mulig ud af familiens store hyggerum.

Stor erfaring med køkkenrenovering

Jeg har stor e​rfaring med opsætning af køkken samt køkkenrenovering, og jeg giver gerne gode råd og tips, når det kommer til valg af materialer, funktionalitet og stil. 

Det kan være, at du ønsker en billig løsning og har brug for rådgivning omkring, hvordan du på bedst mulig vis kan friske køkkenet op, eller det kan være, at du drømmer om et stort køkkenalrum.

I dagens Danmark er køkkener mere åbne, ligesom det er vigtigt at kigge på boligens andre rum og stilarter, når man skal vælge nyt køkken eller en køkkenrenovering.

Jeg tilbyder opsætning og renovering af køkken for private og erhverv i blandt andet Ringsted, Køge, Sorø og omegn.

Samarbejde med Danmarks førende køkkenleverandører

Mit samarbejde med flere af Danmarks førende leverandører af køkkener betyder, at jeg følger udviklingen af køkkentrends. Derfor får du en kompetent og professionel rådgivning, når du skal realisere dit drømmekøkken. 

Jeg tilbyder renovering og montering af køkken fra blandt andet:​​

  • Aubo
  • Ikea​
  • Invita
  • Svane​

Hvad koster montering af køkken?

Mine priser afhænger blandt andet af, om du allerede selv har været ude og købe køkkenet, og jeg blot skal sætte det op, eller om jeg også skal stå for indkøb af køkken.

Ønsker du en konkret pris på køkkenopsætning eller køkkenrenovering, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 22 86 10 46 eller e-mail toemreranders@hotmail.com.​​

Vil du ha' et godt tilbud?

Beskriv hvad du ønsker hjælp til, så jeg kan rådgive dig og give et tilbud på din opgave.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få et tilbud på mit tømrer,- og snedkerarbejde

Jeg giver et gratis tilbud 

Firmainfo​

Tømrer Anders ApS

Gyrstinge Bygade 82
​4100 Ringsted

Tlf.: 22 86 10 46

E.mail: toemreranders@hotmail.com

CVR: 38320947