Udskiftning af vinduer og døre tilbydes her

Drømmer du om at få nye vinduer eller døre? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Tømrer Anders ApS står jeg klar til at varetage alle opgaver i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre. Jeg kan desuden også tilbyde reparation og vedligeholdelse. Jeg kommer primært i områderne i og omkring Ringsted, Sorø og Køge, men jeg servicerer naturligvis også gerne kunder uden for disse områder.

​Jeg er en professionel tømrer med mere end 30 års erfaring inden for faget. Derfor er jeg i stand til at varetage mange forskellige opgaver såsom udskiftning af vinduerog døre. Hos mig er der ingen opgave, som hverken er for stor eller lille til, at jeg kan løse den, og jeg tilbyder hjælp hos både private kunder samt erhvervskunder. Derfor må du aldrig tøve med at kontakte mig, hvis dine vinduer eller døre trænger til at blive skiftet ud.

Udskiftning af vinduerog døre reducerer elforbruget

Der findes flere gode grunde til at foretage udskiftning af vinduer,hvis dine nuværende er gamle, slidte og utætte. Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du typisk barbere 15-20 % af boligens elforbrug til varme væk. Dette skyldes, at nye vinduer er bedre isoleret og mere energioptimeret. Det kan med andre ord være en økonomisk gevinst at få nye vinduer og døre.

Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv, hvilket kan være med til at sikre dig og din familie bedre livskvalitet. Faktisk føles hjemmet ofte helt anderledes, når vinduerne og dørene er blevet udskiftet. Det pynter både på udseendet, men det giver typisk også mere lys indendørs.

Hvis du overvejer at få foretaget en udskiftning af vinduer, så er jeg en oplagt samarbejdspartner at kontakte. Jeg har mange års erfaring i branchen og garanterer dig æstetisk flotte resultater samt håndværksmæssigt helt optimale løsninger hver eneste gang.

Korrekt placering af vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduet for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvalitet af lys, der kommer ind i boligen.

Det kan også være, du ønsker nogle helt særlige vinduer efter mål, hvilket jeg også har erfaring med. Uanset hvad dine drømme og ønsker er, så gør jeg altid mit bedste for at imødekomme disse.​

Som fagmand med mange år i tømrerbranchen har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og jeg har altid et godt øje for den gode løsning. Dermed kan jeg altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning i forbindelse med udskiftning af vinduer hos dig,så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Hvis du med andre ord har brug for en professionel samarbejdspartner, der kan rådgive og vejlede dig omkring dine fremtidige vinduer og døre, så kan du med fordel kontakte mig.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det er ikke lige til at angive en konkret pris på, hvad udskiftning af vinduerkoster. Mine priser på udskiftning og montering af vinduer afhænger blandt andet af, om du selv har indkøbt vinduerne, og jeg blot skal montere dem, eller om jeg også skal stå for indkøb af vinduerne.

Derudover har det en betydning for prisen, hvor mange vinduer der er tale om, hvor store de er, samt hvilken type af vinduer du kunne tænke dig. Hvis du ønsker en pris på udskiftning af vinduer, sender jeg dig under normale omstændigheder et skriftligt, uforpligtende tilbud inden for 14 dage. Uanset hvad jeg skal gøre for dig, så kan du derudover være sikker på, at mine priser altid er attraktive.

Jeg varetager desuden gerne forskellige former for vedligehold eller reparation af både vinduer og døre af alle typer og mærker.

Hos mig sættes kundens individuelle ønsker og behov altid i centrum for det arbejde, som jeg udfører. Jeg sørger derfor altid for at have en tæt dialog med den enkelte kunde, hvor vi snakker om forventninger. Jeg overholder alle mine aftaler både angående tid og budget, således der ikke kommer nogen ubehagelige overraskelser. Du kan med andre ord trygt lade mig være din kommende samarbejdspartner.

​Kontakt mig, og hør mere om udskiftning af vinduer

Har du brug for god rådgivning og en tømrer​mester med hænderne skruet rigtig på, så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos mig kan du få løst mange forskellige opgaver. Jeg kan eksempelvis tilbyde udskiftning af vinduertil fordelagtige priser.

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, så ring på telefon: 22 86 10 46, eller send mig en e-mail på: toemreranders@hotmail.com. Du kan også udfylde kontaktformularen lige her på siden. Uanset hvad du gør, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at stå for reparation, vedligehold eller montering af vinduer hos dig.​

Vil du ha' et godt tilbud?

Beskriv hvad du ønsker hjælp til, så jeg kan rådgive dig og give et tilbud på din opgave.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få et tilbud på mit tømrer,- og snedkerarbejde

Jeg giver et gratis tilbud 

Firmainfo​

Tømrer Anders ApS

Gyrstinge Bygade 82
​4100 Ringsted

Tlf.: 22 86 10 46

E.mail: toemreranders@hotmail.com

CVR: 38320947