Reparation, vedligeholdelse og udskiftning af vinduer og døre​

​Jeg udfører alle former for vedligeholdelse, reparationer og udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv i blandt andet Ringsted, Køge, Sorø og omegn.

Nye vinduer og døre reducerer elforbruget

Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du barbere 15-20 % af boligens elforbrug til lys væk. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og skaber dig og din familie bedre livskvalitet.

Korrekt placering af vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduer for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt så muligt, idet placering har betydning for mængden og kvalitet af lys, der kommer ind i boligen.

Som fagmand med mange år i tømrerbranchen har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og jeg har et godt øje for den gode løsning. 

Dermed kan jeg altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning i forbindelse med udskiftning af vinduer, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Mine priser på udskiftning og montering af vinduer afhænger blandt andet af, om du selv har indkøbt vinduerne, og jeg blot skal montere dem, eller om jeg også skal stå for indkøb af vinduerne. 

Derudover har det en betydning for prisen, hvor mange vinduer der er tale om, og hvor store de er.

Hvis du ønsker en pris på udskiftning af vinduer, sender jeg dig under normale omstændigheder et skriftligt, uforpligtende tilbud inden for 14 dage.

Har du brug for god rådgivning og en tømrer​mester med hænderne skruet rigtig på, så ring på telefon 22 86 10 46 eller send mig en e-mail på toemreranders@hotmail.com, som jeg svarer på hurtigst muligt.​

Vil du ha' et godt tilbud?

Beskriv hvad du ønsker hjælp til, så jeg kan rådgive dig og give et tilbud på din opgave.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få et tilbud på mit tømrer,- og snedkerarbejde

Jeg giver et gratis tilbud 

Firmainfo​

Tømrer Anders ApS

Gyrstinge Bygade 82
​4100 Ringsted

Tlf.: 22 86 10 46

E.mail: toemreranders@hotmail.com

CVR: 38320947